2014-09-25 09:11:20• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kezdi megtalálni saját útját

Napi horoszkóp szeptember 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hatalmas energiákat tud mozgósítani, ha munkáról van szó. A Jupiter-Uránusz fényszög ötletességet és kreativitást jelez, ráadásul a munkáért járó jutalom is lelkesítő lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hiába szeretné a kedvesét elbájolni: ma mintha érzéketlen lenne a vonzerejére. Azzal pedig ne is kísérletezzen, hogy lekenyerezze: pénzzel nem lehet szerelmet vásárolni. Szép és bölcs beszéddel érhet el némi sikereket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy ma kezdődő románc boldog kaland lehet, amire majd a kandalló előtt üldögélve visszarévedhet. Ha azonban ilyesmire semmiképp sem adná a fejét, dobja fel a már meglévő kapcsolatát egy utazással a közeljövőben. Már ma foglaljon szállást!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kézfogóra szólítanak fel a csillagok. Ha ön az erősebb nem tagja, és még magányos, szedje össze bátorságát, kérje meg választottja kezét! A magányos hölgyek pedig némi furfanggal párjukat most nősülésre bírhatják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma a segítségére lehet egy utazáson megismert titokzatos személy, akiben mintha saját tükörképét pillantaná meg. Az evéssel bánjon óvatosan: a jegyében járó Jupiter hatására most minden duplán hizlaló lehet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az Uránusz a pénzügyek házában ismét teljesen felforgathatja eddigi terveit, életét, pontosabban annak anyagi alapjait. Ne féljen a változástól: ha mélyen magába néz, rájöhet, hogy ön is unja már, ahogy eddig volt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az önmegvalósítás házában járó Jupiter hatására egyre inkább kezdi megtalálni saját útját, azt az életcélt, amiben énjét kiteljesedni látja. Ne a az anyagiakra gondoljon, hanem olyasmire, amit puszta élvezetből is csinálna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A párjával szemben legyen csábos, de határozott és főleg őszinte! Másoknak viszont ne fecsegje ki a titkait, mert visszaélhetnek vele. Főképp a saját karrierjének árthat, ha egy információt túl hamar ad tudtára másoknak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Se szeri, se száma hódolóinak. Ne csak az eszére hallgasson, ha választani készül. A kiszámíthatóság unalmas, még akkor is, ha a szív szavára hallgatva gyakran csalódik az ember. Egy most kezdődő kapcsolat valószínűleg semmiképp sem lenne hosszú életű.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A jegyében ide-oda ingadozó Plútó könnyen hozhat ismét „pokoli” élményeket. Egy médium vagy egy asztrológus révén lelke oly mélységeibe nyerhet bepillantást, ami már fáj. A szembesülés jó alapot adhat az újrakezdésre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Megrázó eseményeken lehet túl, melyek hatására személyiségéről most leválhatnak azok a sallangok, amelyek már régóta gátjai a továbbfejlődésnek. A lelki megtisztulást érdemes a testivel is összekötni: a fogyókúrát, léböjtkúrát kezdhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Végre eljöhet annak az ideje, hogy hasznosítsa tanulmányait, vagy egyszerűen csak képességeit alkalmazza sokkal teljesebb és kreatívabb módon. Ez persze új kihívást jelent, nem élhet tovább pusztán a rutinjából. Valószínűleg többet kell majd utaznia is.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: